Топ 5 PlanetaOfficial представя предпочитаните хитове през юли

Топ 5 PlanetaOfficial представя предпочитаните хитове през юли

Музикална класация на видеоклиповете, продуцирани от “Пайнер” в най-голямата мрежа за видеосподеляне - YouTube, през юли със сигурност ще предизвика интерес сред зрителите. Данните от статистиката в канала PlanetaOfficial са категорични, че най-гледан през последния месец е бил клипът на Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов – “Не се отказват”. Новото четворно видео е провокирало феновете да се връщат към него отново и отново. Веднага след квартета се нарежда лентата на Анелия и Денис Теофиков – “Милион”. В нея Анелия искри от женски сексапил и дуетната й половинка кара зрителите истински да му завиждат за близостта с певицата, па макар и само по време на снимките…

Топ 5 PlanetaOfficial на видеоклиповете през юли продължава с още нови заглавия – “24/7” на Илиян, “Простo секс” – на Галин и Диона, както и “100 живота” на Галена. Тези клипове заслужено се радват на интереса на потребителите в YouTube, а техните изпълнители – на многобройни клубни срещи с феновете това лято.

Ако продължим класацията до Топ 10, ще видим, че в нея влизат още любими видеоклипове като “Предишното момче” на Емрах, “Живее ми се” – на Ариа, “Куката” – в изпълнение на Теди Александрова и Галин, “Той” – на Данна и “Мамино синче” – представен от Емануела и Джия. Пълната версия на ”Планета Топ 20” за юли може да слушате от специалния ни плейлист в Spotify, Deezer и Tidal.

КАТЕГОРИИ