Топ 5 PlanetaOfficial представя предпочитаните песни в Spotify

Топ 5 PlanetaOfficial представя предпочитаните песни в Spotify

И в началото на 2021 година, песните на звездите на музикална компания “Пайнер” са сред най-предпочитаните от меломаните. За това говори рейтингът им в различните стрийминг-платформи, а най-популярна се оказва Spotify. През първите две седмици на януари най-слушан там е бил хитът на Галена “100 живота”. След него се нарежда “Беден в сърцето” на Преслава. И за двете песни много сме писали, а фактът, че и сега са най-актуалните заглавие е повече от красноречив.

Емануела и и Kyriacos Georgiou са се настанили на трета позиция в Топ 5 PlanetaOfficial. Балканският им проект “Граници / Den Mporo” се радва на интерес както у нас, така и в съседна Гърция. Четвъртото място отново е за колаборация между два народа и култури. Галена и Миле Китич не крият, че страшно са благодарни на българи и сърби за подкрепата на тяхната песен “Добре ли си”.

Финалът на първата петица на хитовете на “Пайнер” в Spotify също е за дует. Този път за изцяло български – “S.O.S”, представен от Галин и Десита. Пълната версия на класацията може да гледате в програмата на “Планета”/ “Планета HD” още тази вечер от 18.00 часа, но ако решите да се насладите на най-доброто качество, сигурни сме, че няма да пропуснете нейната премиера по Planeta 4K в сряда от 19.00 часа.

 

КАТЕГОРИИ