Топ 5 - PlanetaOfficial с хитовете на Джена

Топ 5 - PlanetaOfficial с хитовете на Джена

Официалният канал PlanetaOfficial поднесе своя подарък по случай рождения ден на Джена с класацията Топ 5 на нейните най-харесвани видеоклипове в YouTube. На пето място е дуетът й с Преслава “Тук жена му пази”. Успехът на песента бе гарантиран, защото точно в нея се обединяват две от най-харизматичните звезди в музикална компания “Пайнер”. Една позиция по-нагоре е “Да ти се доказвам”, безспорен хит от 2014 година, който и до днес звучи по време на концертните изяви на Джена. В Топ 3 влиза и “Спри да ми досаждаш”, новаторско парче, подкрепено със свежо видео.

На второ място съвсем заслужено застава един абсолютен хит от репертоара на Джена със заглавие “Коя”. Този проект е много специален за обичаната изпълнителка, защото именно с него тя се завърна на музикалната сцена след майчинството. На върха e песента “Моли се да не почна”, която и до днес продължава да вълнува меломаните.
В секцията Хит ще си припомните “Да те бях ранила”, любима мелодия от 2011 година, както и “Неверници”, която се появи преди четири години. Като ново предложение влиза актуалното попълнение в хитовата колекция на Джена - “Хулиган”.

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ