Top 5 PlanetaOfficial с най-добрите есенни премиери в YouTube

Top 5 PlanetaOfficial с най-добрите есенни премиери в YouTube

Магията на есента владее сърцата ни, затова днес касацията Топ 5 PlanetaOfficial е посветена на най-добрите есенни премиери в YouTube, представени от телевизия “Планета”. Оказва се, че най-гледаният видеоклип в платформата за видеосподеляне през последните три месеца е “Минутите” на Цветелина Янева и Александър Робов. Неговата премиера бе на 29.09.2020 г., а скоро ще надхвърли 5 милиона преглеждания само в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial.

Втората позиция е за Емрах и неговите “Ангажименти”.

“Браво, момче! Продължавай в същия дух с хубавите, смислени песни… - коментират феновете и още - Отдавна не беше излизала такава песен, която да ме грабне от първото слушане… Приятен текст, хубава мелодия и красив глас. Браво!”


Top 5 PlanetaOfficial с най-добрите есенни премиери в YouTube продължава с третото място, а то е за българо-гръцкия дуета на Емануела и Kyriacos Georgiou – “Граници / Den Mporo”. За нея меломаните са категорични:

“Има Ритъм, има power, усеща се, че е Хит… Браво на Емануела и Кириякос… Най-яката песен на Емануела тази година! Това е неочаквано добра българо-гръцка комбинация…”


Звездната петица на хитовите премиери през Есен 2020 се допълва от “Пие ми се” на Анелия – 4-то място и “Размазан” на Ваня – 5-та позиция в класацията ни. Ако вече сме събудили интереса Ви и искате лично да проследите подреждането на хитовете и да научите кои са двете изненади в чарта тази седмица, гледайте Top 5 PlanetaOfficial днес от 18.00 часа по “Планета” и от 20.00 по “Планета HD”, както и утре вечер от 19.00 часа – в програмата на телевизия Planeta 4K.

 

КАТЕГОРИИ