Топ 5 на Преслава в PlanetaOfficial

Топ 5 на Преслава в PlanetaOfficial

В навечерието на рождения ден на Преслава, 26 юни, специалният подарък на официалния канал PlanetaOfficial e класацията Топ 5 на нейните най-харесвани клипове. Петото място е запазено за “Няма да ти пиша”, свежо парче от 2016 година, носещо много летен заряд. Една позиция по-нагоре е хитът “Моето слабо място”, който със сигурност ще остане във времето. Звездният дует на Преслава и Фики, “С теб или с никой” влиза в Топ 3 на най-харесваните мелодии на изпълнителката. На 2-ро място е песента “Не се изтриваш”, получила бърз успех и покорила много музикални класации.

На върха съвсем заслужено застава една от най-харесваните песни в репертоара на Преслава, “На тебе не отказвам”. Тя се появи преди три години, но и до днес се радва на голям интерес.
В рубриката HIT ще си припомните визитната картичка на Преслава - “Дяволско желание”, която направи премиера през 2005 година и звучеше буквално навсякъде. Още една емблематична мелодия ще откриете сред най-харесваните песни на звездата на телевизия “Планета” и това без съмнение е рок баладата “Лъжа е”, а като ново предложение - “Обратно в играта”.

КАТЕГОРИИ