Топ 5 на хитовете в PlanetaOfficial през 2022 г.

Топ 5 на хитовете в PlanetaOfficial през 2022 г.

Топ 5 PlanetaOfficial тази седмица представя най-гледаните видеоклипове в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial през 2022 г. Абонатите в него вече са повече от 2 милиона и 450 хиляди. Благодарим Ви за доверието и уверяваме, че и през 2023 година ще Ви предлагаме много и хубава музика, качествени видеоклипове и хесни, които ще се запеят.
2
През 2022 година най-популярните видеоклипове на “Пайнер” в PlanetaOfficial съвсем не са малко. Но класацията Топ 5 PlanetaOfficial има своя лидер и това е “Пияни нощи” на Джена. Премиерата на видеоклипа бе преди 6 месеца и вече се радва на почти 10 милиона преглеждания.
Второто място е за Джордан ft. Цветелина Янева и “Красив герой”. Певецът участва в класацията и с още един видеоклип, този път в дует с Лорена. Заглавието, поставено от зрителите на 5-то място е “Крадена любов”. Теди Александрова също може да се похвали със силна 2022 година. Третата и четвъртата позиция в Топ 5 PlanetaOfficial са с нейно участие – “Автогол” - ft. DJ Нед и Щилян и “Абстиненция” – дебюта на Тони Джи в “Пайнер”.
Топ 5 PlanetaOfficial гледайте в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K, както и в YouTube канала – PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ