Топ 5 на видеоклиповете за 2019 в PlanetaOfficial

Топ 5 на видеоклиповете за 2019 в PlanetaOfficial

Тази седмица PlanetaOfficial представя Топ 5 на най-гледаните видеоклипове на “Пайнер” през изминалата година. Петото място е запазено за “Най-боли ме”, една колаборация, която обедини Теди Александрова, Сашо Роман и DJ Нед. Парчето бързо се наложи и влезе в плейлистите на DJ-те.

“Чудесен Проект! Браво, Теди, прекрасен избор на партньор като Сашо Роман. Ще гърмят дискотеките... Това парче е някакъв уникат – и  текст, и клип, и визия, всичко е на 6… Тази песен, за да я разбереш, трябва да си я изживял”, пишат изкушените от поп-фолка.


На четвърта позиция откриваме “Пиян”. Един хит, който донесе многобройни музикални признания за Преслава.

“Хитът на 2019-та категорично е при Преслава... Bravo, Preslava! Pozdrav iz Srbije. Gledamo te od kako si bila u grandu i nema ti ravne svaka cast… I am from Canada and this is completely new for me, and I like it… Годината отново е на Преслава”, са само част от похвалите за песента.


Още една любима песен на Преслава от 2019-та, влиза в Топ 5 на най-предпочитаните заглавия от каталога на “Пайнер” в YouTube. “Изтрезняваш ли” е на трето място с над 13 милиона преглеждания в PlanetaOfficial.

“Песента е убийствена! Много добре се е получило! Як аранжимент, готин текст, а видеото е много професионално! Проектът е на високо ниво! Браво на целия екип… Не е имало по-добра песен от доста време насам! Браво на Преслава... Пореден хит от Ганев! Тотален хит от Преслава…”, са само част от хубавите коментари.


Дуетът, обединил България и Сърбия, отреди второто място на Галена и Миле Китич и тяхното парче “Добре ли си”.

“Браво! Съвършен дует - България и Сърбия! Брат за брата…Трябва по-често да правим такива българо-сръбски хитове. Всяка песен, която правим заедно е ВЪРХА!!! А тази ще бъде най-големия балкански хит за 2019… За пореден път Галена доказа, че е световна класа. Самата колаборация с Миле Китич доказва това. А за клип и музика, няма какво да коментирам - всичко е изпипано до съвършенство.”


“Няма да ми мине” на Галин и Лидия със своите над 16 милиона гледания застава на върха на чарта на най-гледаните клипове на “Пайнер” за 2019 година.

“Когато си щастлив – се наслаждаваш на музиката, когато си наранен – разбираш текста… От тази песен настръхвам. Отдавна не съм настръхвала от песен… Браво, красиво и талантливо момиче... Влюбен съм в тази УНИКАЛНА песен и не мога да спра да я слушам... Супер песна, поздрав од Македонија!!!”

Кратък преглед на подреждането на най-гледаните клипове в PlanetaOfficial, получили премиера през 2019 година, сочи, че в Топ 10 влизат “Сърце” на Галена – на 6-та позиция, следвана от “Болка моя” на Цветелина Янева. Тук откриваме и двата дуета на Емилия и Денис Теофиков –  “Тръгвай си” и “Акула”, съответно на 8-мо и 10-то място, а “Не ме занимавай” на Малката e No 9.

КАТЕГОРИИ