“Топ” на Теди Александрова изненада феновете

“Топ” на Теди Александрова изненада феновете

Дългоочакваният нов видеоклип “Топ” на Теди Александрова направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. За по-малко от 24 часа песента генерира над 120 000 преглеждания и много цветни коментари, което не е чудно като се има предвид коя е певицата.

“Гръмна, клипът е на много добро ниво! Супер е песента, а рапът накрая най ми хареса.  Избухвай, Теди!”, “Леле, уникална си, Тедке, песента, клипът, всичко е Топ, Топ, Топ!”, “Топа - хахаха, както винаги кифленска работа, но е добре и тъкмо за баловете ще гърми в дискотеките и навсякъде. Откажете се от критиката, защото все стават хитове песните на Теди!”, “Не знам, но рап частта наистина е добра! Няма как да отречете това!”, “Уоу, поредната хитачка от Теди!”, “Има вкус и талант, пак ни изненада.”


Музиката и текста на “Топ” са на самата изпълнителка, а аранжиментът е направен от композитора Мартин Биолчев. Режисьор на лентата е Николай Скерлев, който е заложил на забавен сюжет. Теди Александрова се надява новото й парче да създаде много празнично настроение на всички абитуриенти от Випуск 2018. Още днес нейните почитатели в София могат да я чуят на живо на клубното й участие. На 5 май “Топ” ще има и своята международна премиера в Германия на съвместния концерт на Теди Александрова и Фики в Хамбург.

КАТЕГОРИИ