“Топ си ми“ от Милко Калайджиев за Преслава

“Топ си ми“ от Милко Калайджиев за Преслава

Милко Калайджиев обеща на феновете си ново парче в началото на лятото и ето, че то вече е факт. Появата му точно днес не е случайна, защото певецът реши да посвети “Топ си ми“ на Преслава за нейния рожден ден.

“Преслава е моето най-любимо момиче и има специално място в сърцето ми – признава Милко Калайджиев пред www.planeta.tv и продължава - Заглавието само говори защо избрах да я поздравя на този ден с тази мелодия“.

Феновете на поп-фолка знаят, че точно Милко Калайджиев открива таланта на Преслава и я среща с нейните музикални продуценти Мария и Митко Димитрови.
Купонджийското настроение отново доминира в новия видеоклип, който може да гледате в PlanetaOfficial в YouTube, а от тази вечер и в програмата на “Планета HD” и “Планета“ ТВ. След успеха на първия си дует с Аркан - “Хайде в Пайнера”, представен през лятото на 2016 г., двамата отново се събраха, за да зарадват меломаните. Лентата е снимана край морето, а режисьор е Тенчо Янчев. Автори на “Топ си ми“ са композиторът Димитър Петров, а провокативните строфи са на Петя Радева. Съвсем закономерно и лайв премиерата на парчето ще бъде край морето. Още утре, 27 юни, Милко Калайджиев гостува в Приморско, за да накара всички да пеят с него “Топ си ми“.

КАТЕГОРИИ