Този уикенд Ивелина Колева празнува рожден ден

Този уикенд Ивелина Колева празнува рожден ден

На 21 януари рожден ден празнува една от най-харизматичните изпълнителки на български фолклор – Ивелина Колева. 2024 година за нея започна много емоционално. На 7 януари певицата празнува имен ден, а тази неделя посреща и своя рожден ден. Ивелина Колева не крие, че за нея рождения й ден е много специален, защото съвпада с друг много важен празник:

“21 януари е Бабинден по стар стил и в моя край това е голям празник. Чества се в цяла Добруджа с много запазени стари ритуали“, откровена е звездата.

И този празник Ивелина Колева ще посрещне с много верни приятели. Единствените отсъстващи обаче ще бъдат нейната сестра Преслава и семейството й, които в момента са на екзотична ваканция в Тайланд, а след това решиха да отскочат и до Сингапур. Въпреки това настроението ще е на висота, а след завръщането на Преслава в България двете певици ще имат много поводи да бъдат заедно и да празнуват.
Поздрави и наздравици за рождения ден на Ивелина Колева тази неделя изпращат музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”!

КАТЕГОРИИ