Три звезди на “Пайнер” ще пеят за българите в Европа този уикенд

Три звезди на “Пайнер” ще пеят за българите в Европа този уикенд

Хубавите и емоционални моменти за българите в чужбина този уикенд стартират с концерти на Борис Дали и Емилия тази вечер. Двамата изпълнители, които доказаха, че могат да са прекрасен творчески тандем с дуета си “Обичай ме”, този път обаче ще веселят почитателите на поп фолка поотделно в различни точки на Европа. Сънародниците ни в Лондон вече са в очакване на изпълнителя на хита “Аз избрах”, защото всяко негово участие там се превръща в един незабравим празник на хубавата музика и доброто настроение.

Емилия пък ще пренесе българския дух и музика в Германия, а домакин на концерта й е Майнц. Любовта на певицата към сцената и нейната публика я зарежда ежедневно и я вдъхновява за нови проекти. Не пропускайте да споделите тази вечер с Емилия, защото градусът на емоциите ще е наистина висок.

В съботната вечер още една българска звезда ще се забавлява с феновете извън страната. Малина е музикален гост в Холандия на 28 май, за да зарадва публиката там с най-големите си хитове и да им подари страхотни спомени.

КАТЕГОРИИ