Тридневен маратон с Годишните музикални награди на “Планета” ТВ - 2015

Тридневен маратон с Годишните музикални награди на “Планета” ТВ - 2015

Този уикенд телевизия “Планета” ТВ и “Планета HD” посвещават на 14-то издание на Годишните музикални награди за 2015 г. Всяка вечер от петък до неделя от 20.00 ч. по “Планета” ТВ и от 22.00 ч. по “Планета HD” ще станете свидетели на всички интересни моменти от Официалната церемония по връчването на престижните статуетки, както и на концертната част на Годишните награди, които се проведоха на 2 март 2016 г. в Зала EFE на хотел “Маринела” - София.

“Обещахме Ви една различна церемония и Вие ще я получите. Обещахме Ви да бъдем в нетрадиционна зала и Вие ще бъдете. Обещахме водещият да не бъде кой знае колко голяма звезда и ето ме мен, Иван Динев - Устата”, това бяха първите думи на новия водещ на Церемонията.


Шеговитият тон и добронамереният хумор съпътстваха целия спектакъл, а главната заслуга за това бе изцяло на Устата. В унисон с това бе и изявата на Теди Александрова и Емануела, които представиха като водещи част от наградите.
Изненадата за всички зрители този уикенд е концертната част на спектакъла, в който се включиха всички наградени и някои от награждаващите.

КАТЕГОРИИ