Трио Сопрано празнуват

Трио Сопрано празнуват

Тази седмица е особено щастлива за момичетата от Трио Сопрано. Вчера рожден ден отпразнува Габриела, а в събота същият повод за тържество има и друга солистка на формацията – Биляна. Момичетата са много романтични, така че със сигурност дълго ще пазят красивите спомени от своите рождени дни.
2
Декември е доста наситен с изяви за Трио Сопрано. От постовете им в социалните медии е видно, че те не спират да радват с песните си малки и големи. Петя, Габриела и Биляна са желани музикални гости, както за фирмени партита, така и за лични празници. Изпълнителките с вълнение споделят:

“Започва най-хубавото време от годината! Какво е Коледа? Надежда, любов, грижа, топлина и отдаденост! Защо я наричат най-хубавото време на годината? Защото няма по-хубаво чувство да си с най-близките си пред елхата, а детските очички да светят от радост по-силно и от коледните лампички…”

Трио Сопрано вече се готвят и за празничната Новогодишна нощ. Новата 2023 година те ще посрещнат не у нас, а в Турция. Трите грации са щастливи, че ще пеят за голяма българска общност, избрала да отпразнува Новата година в Анталия.

КАТЕГОРИИ