Трио Сопрано с концерт в Италия този уикенд

Трио Сопрано с концерт в Италия този уикенд

Един от най-красивите и романтични градове в Италия – Беладжо ще посрещне трио Сопрано на 7 май. Трите оперни диви ще зарадват със своите прекрасни гласове публиката в това приказно кътче от Европа. Казват, че езерният пейзаж, който се разкрива от там е вдъхновявал музиката на Верди, Росини и Белини, а векове по-късно тя ще оживее в изпълнение на талантливите българки.

“Ние изпълняваме, класическа музика, която е основана на модерно звучене с иновативни елементи. Смятаме, че има нужда от такъв тип музика в нашия живот, защото тя е част от всеки един и го докосва по различен начин. Мислим, че това което правим, стига до сърцата на хората, защото го правим с много любов”, споделиха пред телевизия “Планета” неотдавна изпълнителките на музикална компания “Пайнер”.

Със сигурност много емоция и любов към музиката ще усетят и гостите на концерта им в Италия, който е поредното доказателство, че за хубавата и стойностна музика, както и за таланта граници няма, а само споделени моменти на щастие, звучащи в музика.

снимки: Планета ТВ и интернет

КАТЕГОРИИ