Трио Сопрано стана на осем години

Трио Сопрано стана на осем години

26 февруари е много специален ден в календара на Трио Сопрано, защото преди осем години се слага началото на тяхната музикална история заедно. Певиците всяка година се събират на тази дата, за да отпразнуват общия си рожден ден. И тази неделя не беше изключение, а традицията бе спазена не с една, а с цели четири торти. Три от бутиковите сладки изкушения бяха специален подарък от тяхната стилистка Петя Димитрова. Трио Сопрано побързаха да направят съпричастни и своите последователи в социалната мрежа със снимки от празника и едно емоционално пожелание:

“Днес е специален ден за нас! Днес ставаме на цели 8 години! И си пожелаваме да бъдем здрави, да бъдем щастливи и да бъдем успешни! Нека всичко лошо е останало зад гърба ни! Благодарим ви за подкрепата през всичките тези 8 години и нека безкрайността започне сега!!! Обичаме Ви!!!”

Още един много важен човек за Трио Сопрано чества своя рожден ден на 26 февруари и това е тяхната обща вокална педагожка, проф. Тони Шекерджиева - Новак.
Трио Сопрано споделиха пред телевизия “Планета”, че вече работят върху най-новия си проект, който ще бъде факт в началото на пролетта. В него те продължават да следват модерно-класическата линия във всичките си авторски проекти до момента.

КАТЕГОРИИ