Троен подарък от Глория за предстоящите празници

Троен подарък от Глория за предстоящите празници

Коледните и Новогодишните дни са едни от най-вълнуващите за Глория и нейното семейство. Неведнъж “Примата” на поп-фолка ни е подарявала специални коледни песни, с които да направим празниците по-истински, по-емоционални и запомнящи се. Тази година обаче Глория реши да ни изненада не с един, а с цели три нови видеоклипа, с които да запомним Коледа 2023.

“Наближават Коледа и Нова година! Време е за подаръци! Ето моите музикални изненади за вас – моята публика: три нови видеоклипа – три поредни дни! Приятно гледане!” – сподели тя в социалните мрежи.

Тройната изненада от Глория за меломаните преди празниците стартира със съвсем нова песен и видеоклип. “Вълк” е нейното заглавие, а в проекта певицата си партнира със своя колега от Гърция Sakis Coucos, който е добре познат и на българската публика.
Вторият музикален подарък бе live-видеото на песента “Най-добрите”, посветена на многобройните и верни почитатели на звездата на музикална компания “Пайнер”. В песента Глория изразява своята почит и уважение към феновете, които повече от 29 години я следват и аплодират.

И за финал на тази тройна изненада бе клипа на новата версия на “Скъпи, купи ми нещо”, в която активно участва и Устата. Атрактивният изпълнител е добавил своя почерк в текста и мелодията, което прави видеоклипа доста провокативен и актуален към днешните времена.

КАТЕГОРИИ