Троен празник в голямата фамилия на Атанас Стоев-Канара

Троен празник в голямата фамилия на Атанас Стоев-Канара

Днешната дата - 18 януари се радва на особена почит в семейството на големия тракийски музикант – Атанас Стоев-Канара. На този ден Православната църква почита паметта на Атанасий Велики, а това е повод за голям празник за оркестър “Канарите”, защото освен ръководителя на формацията, днес имен ден има и неговият син – Атанас Стоев-младши. Третият именик Атанас Стоев е синът на Джена и Атанас Стоев-младши, за когото Атанасовден също е бележит.
Многобройни са честитките, които буквално валят от сутринта към имениците, а особено мили са пожеланията на Джена и Надя Стоева.

“Атанасовден е голям празник за нашето семейство от много години, откак се помня. Като малък само аз имах имен ден в къщи, дядо ми – Теньо, баща ми – Стоян. Сега празнуваме трима – аз, Наско-младши и Наско-трети. Атанасовден стана чисто фамилиарно за нас най-важния ден в годината. Рождените дни може да свършат, но имените дни не свършват, защото има продължители, които ще наследят имения ден, ще наследят празника.”, сподели преди време с гордост Атанас Стоев-Канара.

Телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер” честитят имения ден и на тримата с името Атанас Стоев – баща, син и внук, като им желаят здраве, много късмет, щастие и успехи.

КАТЕГОРИИ