Тропическа Нова година за Галена

Тропическа Нова година за Галена

За първи път Галена и семейството й посрещат Нова година по бански. Тропическият климат, безбрежните кристални пясъци и ласкавото море в Доминиканската република направиха посрещането на 2023 година незабравимо. Пунта Кана (Punta Cana) е най-големият курорт в източната част на Доминиканската република, има дори собствено летище. Точно тук Галена избра да посрещне новата година с любими хора, с много приятели и с много верни почитатели, защото тя направи един невероятен концерт в чест на 2023 година. Поканата дойде от журналиста Ясен Дараков – “BG Voice”, който отдавна организира в Америка концерти на български звезди. Точно по покана на Ясен Дараков през 2011 година Галена направи грандиозно турне в САЩ. Журналистът благодари за професионализма на звездата на “Пайнер” в социалните мрежи:

“15-годишно приятелство… Благодаря на Галена за страхотното посрещане на Новата година на другия край на света!”

3
Но преди да отлети за Пунта Кана, певицата с помощта на своя малък син Алекс представиха най-очакваната изненада от Галена през януари – Календар 2023 – Галена.

“Честита Нова Година! С Алекс ви представяме Календар Галена 2023. В календара има 365 дни — всеки един от тях е възможност да бъдем по-добри към себе си и другите, да се обичаме повече, да търсим, да откриваме, да споделяме. Желая ви здраве и една изпълнена със смисъл година! Традиционно започваме с новогодишни подаръци — 100 от вас ще получат новия ми календар. Обичам ви!”

2
На границата на две години Галена е много развълнувана:

“Всеки край е емоционален. В последните часове от 2022 си спомняме за хубавото, за не толкова хубавото, за важното и смисленото. Дано за вас годината е била от тези, които искате да запомните. За мен беше изпълнена с вълнуващи моменти, с постигнати цели, с широките ви усмивки, с още хубава музика. И ако в новогодишната нощ чуете моя песен, с нея ви казвам “Благодаря”, че за поредна година бяхме заедно! Време е за парти, ще се видим догодина…”

Феновете на певицата с нетърпение очакват нейното завръщане в България, очакват срещите с нея в клубовете в цялата страна и заряда, който Галена им раздава от сцената.

КАТЕГОРИИ