Цветелина Янева на 30: 2019 е една от най-силните ми години

Цветелина Янева на 30: 2019 е една от най-силните ми години

Днес, 5-ти октомври, една от най-чаровните и харизматични български изпълнителки - Цветелина Янева, отбелязва своя 30-годишен юбилей. Рожденият си ден тя ще посрещне в София с много приятели, колеги и семействто си. Певицата е щастлива и се радва на една от най-успешните си години, не само в живота, но и в музиката:

“2019-та е една от най-силните ми години – откровена е Цветелина Янева пред телевизия “Планета“ - Новият ми, 4-ти самостоятелен албум, е готов, но искам да включа в него още нещо ново. Затова го задържам, но мога да кажа, че ще излезе на музикалния пазар първите месеци на 2020 година“.


Лято 2019-та бе подпечатано с хитовете на Цветелина Янева - “Болка моя“ и дуета с Фики - “Не ме оставяй“, а през ноември певицата ще изненада публиката и с нов видеоклип. Въпреки това, звездата на телевизия “Планета“ не крие, че срещите с феновете й липсват, но на 3 декември със сигурност ще бъде част от звездния тим на “Пайнер“ в пловдивската зала “Колодрума“ за концерта “18 години телевизия “Планета“:

“Сцената определено ми липсва, но на този етап мисля, че детето ми има по-голяма необходимост от мен, отколкото кариерата ми. На 18 години, след конкурс, подписах договор с музикална компания “Пайнер“. Тогава летях! Бях много щастлива и мислех, че всичко ще бъде много лесно. Оказа се, че сцената изисква много... Твърде млада срещнах и мъжа, който днес е до мен и с когото имаме прекрасен малък син на 2 годинки. Мога да кажа, че днес животът ми е осмислен, че изпълних мисията, която една жена трябва да направи до тази възраст. Случи се най-прекрасното нещо в живота ми, станах майка“, споделя още Цветелина Янева на рождения си ден.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят празника на Цветелина Янева и й пожелават здраве, любов, вдъхновение и хубави песни!

 

КАТЕГОРИИ