Цветелина Янева подава ръка на млад талант

Цветелина Янева подава ръка на млад талант

Цветелина Янева представи най-новия си видеоклип “Грешка беше”, а голямата изненада в него е нейния дуетен партньор. Младият талант се казва Денис Теофиков и от няколко месеца е най-новото попълнение в каталога на музикална компания “Пайнер”. Името му стана известно от няколко музикални риалити формата, в които спечели овации с хубавия си глас. Той е от София, на 18 години е и от малък се занимава с музика, а любовта си към нея е наследил от своите родители, които също са музиканти. Идеята за дуета е на Diamond Beat Production, а Цветелина Янева с радост приема да се включи в проекта. Тя е поредната певица в “Пайнер”, която подава ръка на млад изпълнител. Преди нея Гергана, Галена и Емилия помогнаха на Галин, Фики и Емрах да направят своя дебют в ефира на телевизия “Планета”.

Премиерата на “Грешка беше” беше посрещната с ентусиазъм от почитателите на поп-фолка, които побързаха да дадат своята положителна оценка за новия дует:

“Песента ми харесва много и припевът е супер зарибяващ! Клипът е много интересен, а в музиката има малка нотка от старото звучене на поп-фолка и това много ми допадна! Успех на Денис в “Пайнер”, дано има късмет и да пробие. Цвети е неземно красива! Успех на парчето!”, “Страхотна песен, брутален клип, нямам думи! Браво на целия екип!”, “Нека подкрепим младите изпълнители, все пак те са бъдещето на българската музика. Радвам се, че “Пайнер” започна да разнообразява с нови, млади и талантливи изпълнители!”, “Песента е много хубава, а Цвети, както винаги ухае на класа, стил и талант.”, “Песента е мега брутална, трябва да се дава път на младите да се развиват! Браво на Цвети, че е подала ръка на Денис.”

Музиката и аранжиментът на “Грешка беше” са на Diamond Beat Production, а текстът е дело на творческия тандем – Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на мини-филма е Николай Нанков, а оператор е Георги Марков.

КАТЕГОРИИ