Цветелина Янева подготвя бързо парче

Цветелина Янева подготвя бързо парче

Цветелина Янева зарадва своите почитатели с четири музикални проекта през 2018-та година. Те й донесоха много положителни емоции и творческо удовлетворение. През март тя предложи самостоятелната песен “Честито”, а през юли се появи горещият дует с Галена “Маракеш”, който завладя музикалните класации и се наложи като един от хитовете на Лято 2018. Последва още един силен дует, този път с младия изпълнител Денис Теофиков, който ги изстреля на лидерската позиция в чарта “Планета Топ 20” за месец декември.

Цветелина Янева завърши годината подобаващо с чувствената балада “Краят с мен”, за която споделя:

“Много ми харесва тази балада. Всичко стана импулсивно, и песента, и клипа. Мога да кажа, че е съдба, че направих точно сега “Краят с мен”. Подготвях друга песен и трябваше да заснема друг клип. Буквално вечерта преди снимките смених песента и снимах тази балада, но се получи много добре. Предстои ми заснемането и на една бърза песен, но все още не знам кога ще излезе.”


Относно своите очаквания за Новата година, звездата на телевизия “Планета” казва, че най-важното, което пожелава на себе си и своите близки, е да са живи и здрави.

“Сега има едно малко човече, което е най-важното нещо в живота ми. Да ми е жив и здрав и ние да му се радваме. Пожелавам си проектите ми да се харесват и да правя това, което хората искат.”

КАТЕГОРИИ