Цветелина Янева с втори поп проект за 2014

Цветелина Янева с втори поп проект за 2014

Цветелина Янева представи нов музикален проект в ефира на телевизия “Планета HD”, “Планета” ТВ и в Planeta Official в Youtube. Сингълът е озаглавен “Чакам теб” и определено бе голяма изненада за почитателите на певицата, защото е много различен от всичко, представяно от нея до този момент.
Самата Цветелина Янева промотира парчето с думите: “Нещо ново и много различно от мен! Дано да ви хареса”, а феновете не скриха своите положителни оценки за избора на певицата да представи R’n'B парче в своята дискография. За втори път тази година Цветелина Янева представя поп парче, с което да завладее музикалните класации.
Много настроение носи видеоклипът на “Чакам теб”, заснет от режисьора Николай Нанков във филмовото студио на UFO в Долна Малина. Специално участие в лентата взимат балет NOVA и танцьорът Христо Хаджимихайлов.
Цветна и оригинална визия е избрала певицата за този проект, като и този път тя се довери на Добромир Киряков – стил, Кирил Чалъков – грим и Милена  Димитрова – Fifi за FETISH.

КАТЕГОРИИ