Турнето на Соня Немска в САЩ и Канада започва

Турнето на Соня Немска в САЩ и Канада започва

“20 години “Планета” ни среща със Соня Немска и то само няколко дни преди началото на нейното ново Американско турне. Певицата е щастлива, че най-накрая животът се връща към нормалността и пътуванията, и участията също се възобновяват.

“Ще бъда близо месец в САЩ. Това ще ми е трето турне, но междувременно съм била и на лични посещения в Америка през годините, тъй като завързах много познанства и приятелства по време на моите турнета. Най-голямото щастие е, че навсякъде, където отивам, се сдобивам с нови приятели, които остават такива за цял живот и това е най-ценното,” споделя Соня Немска пред водещата Галя Димитрова.

2
В предаването певицата казва, че заминава с очакването за едно невероятно българско парти. Знае, че хората са зажаднели за купон и хубава музика, били са затворени повече от 2 години, стресирани толкова много време, страхували са се за здравето си, но сега искат да се забавляват. Соня Немска с нетърпение очаква тези вечери, в които отново ще попеят заедно и ще си припомнят доброто старо време.

“На Великден и на Гергьовден ще съм в Чикаго. Най-голямата българска общност е там, а тя знае как да се забавлява от сърце на българско парти. Носталгията е много голяма. Всичко, което мога да изпея, ще им го изпея от сърце. Ще има български хора, ще представя някои от моите песни. Забелязала съм, че на такива срещи се харесват по-ретро песните. Предстои Лас Вегас, Монреал, Торонто, Флорида. В Канада не съм била никога, ще бъда за първи път. Радвам се, че ще сбъдна една моя мечта да видя този път Ниагарския водопад.”

Соня Немска споделя, че в момента подготвя нова песен, която ще представи на зрителите на телевизия “Планета” и Planeta 4K в началото на лятото. Работи с нов млад автор за музиката и аранжимента, а за текста, както винаги се доверява на Мариета Ангелова.

КАТЕГОРИИ