“Твоя“ е празничната изненада за почитателите на Гергана

“Твоя“ е празничната изненада за почитателите на Гергана

Почитателите на Гергана получиха най-хубавата изненада преди празниците – премиерата на нов видеоклип. Днес певицата представи “Твоя“ в официалния канал на музикална компания “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial, а само за два часа след появата си лентата бе прегледана от близо 15 000 абоната в портала за видеосподеляне. Също толкова многобройни са и положителните оценки на публиката:

“Най-приятната изненада“, “Мисля, че всички искахме точно нещо такова от Гергана. Дано се оцени, защото определено е много добро попадение“, “Топа на топа си, Гергана”, “Пак избухваа“, “Браво на Гергана, готин проект“.

Това е втори самостоятелен проект на Гергана за 2018 година. След “Само за теб“, която бе приета изключително добре, певицата реши да удовлетвори голямото желание на публиката за нова песен и така, още през лятото се ражда песента “Твоя“ - по музика и текст на Невена Пейкова и аранжимент на Преслав Бориславов, която вече радва зрителите на телевизия “Планета“ и има всички предпоставки да донесе много весели клубни емоции в празничните дни.

Оригиналното видео, с което бе представена “Твоя“, също допринася за цялостното въздействие на проекта, а специални благодарности Гергана отправя на целия екип, работил по него – режисьора и оператор Йордан Петков, Светослав Янков /сценарий и монтаж/, Стоян Апостолов /стил/, Джулия Ангелова /грим/ и Fetish Hair Studio /коса/, погрижили се за блестящата й и стилна визия.

“Не на последно място, сърдечно благодаря на всички Вас, на хората, които харесват музиката, която правя - без Вас тя нямаше да бъде реалност! Пожелавам Ви Светли и топли празници с любимите хора и не забравяйте, че здравето е най-важно. Всичко друго си идва от самосебе си“, отправя своето послание Гергана.

КАТЕГОРИИ