“Царя на купона” е на върха в “Планета Топ 20”

“Царя на купона” е на върха в “Планета Топ 20”

Първото място в класацията “Планета Топ 20” за месец ноември е отредено за най-актуалната песен в репертоара на Галин ft. Преслава “Царя на купона”. Само за три седмици “Царя на купона” генерира близо 4 000 000 преглеждания в Planeta Official в You Tube. Втората позиция е запазена за музикалното предложение на Теди Александрова ft. Азис “Ня`а проблем”. Пореден успех за певицата, която успя да се наложи със собствен стил и разпознаваема музика. Рецепта, която очевидно работи добре в полза на обичащата провокацията русокоска. Още една силна колаборация съвсем логично се нарежда в челната тройка и това е “С друг ме бъркаш” на Фики ft. Галена.

Четвъртото място е за “Да те бях зарязала” на Цветелина Янева ft. Галин. Хубавата песен, подкрепена със стилен клип, донесе успеха на актуалния хит на красивата изпълнителка. Галена и нейният култов хит #МамаУраган заема петото място. Певицата е в очакване на своята втора рожба, но не престава да радва своите почитатели с хубави проекти. “Ти да си” на Роксана е на шеста позиция, последвана от ексклузивния дует на Емануела и Константин “Не ме заслужаваш”. Осмото място е за песента “Златото ми” на Джордан ft. Деси Слава, която мигновено спечели адмирациите на почитателите.

Деветата позиция в класацията “Планета Топ 20” е за Малина и баладата “Не те забравям”, която бързо се наложи сред водещите заглавия в музикалното пространство. В десятката влиза и най-новото хитово парче на Яница “Хубаво го запомни”. Ако искате да разберете кои са останалите песни в ноемврийското издание на “Планета Топ 20”, може да гледате класацията в официалния канал Planeta Official в You Tube.

КАТЕГОРИИ