Ударно завръщане за Магда с “Тегля майни”

Ударно завръщане за Магда с “Тегля майни”

Магда се радва на успеха на новия си проект “Тегля майни”, който получи своята премиера в ефира на телевизия “Планета” и PlanetaOfficial само преди седмица. Песента и видеото вече набират популярност в YouTube и музикалните платформи, а феновете са категорични, че това е най-доброто предложение от изпълнителката през последните години. Магда не спира да радва своите почитатели с красиви снимки в своя Инстаграм профил, дело на фотографа Теди Грозданов. В последния си пост певицата сподели емоцията след премиерата на новия си клип:

“Как сте, сладури? Чета всички ваши безбройни съобщения и коментари, които ми изпращате през последната седмица и съм толкова щастлива, че “Тегля майни” се превърна в един от любимите ви мои проекти! Може би имах нужда от точно тази емоция и ви благодаря за огромната подкрепа и цялата любов! Този път всичко беше различно за мен, но се надявам, че тази промяна е промяната, която искате да видите от мен. Тук е момента за огромно “благодаря” на целия ми екип, който се погрижи за това. И на моите специални момчета Христо и Ангел за безкрайната вяра в мен. Подготвяме ви още нови неща и много изненади! Обичам ви!”

За режисурата на видеото и цялостната си визия, Магда се довери на погледа на Христо Василев и Ангел Димитров, с които подготвят проекта от няколко месеца. В една от визиите певицата позира с ръчно рисувано дизайнерско яке на Мелинда Сейдия, а за кадрите с горящата кола Магда носи екстравагантни кожени аксесоари на дизайнерката Зора Романска.

Изпълнителка получи високата оценка на публиката и това я провокира да сподели, че вече работи по следващия си проект и няма намерение да прави повече музикални паузи. Припомняме, че “Тегля майни” е по музика и аранжимент на композитора Радомир Кишев и текст на Анастасия Мавродиева. Песента ще получи и своята премиера на живо първо във Варна, където Магда ще бъде специален гост следващата седмица. А това е само началото на музикалните срещи с нейните почитатели. Едно е сигурно, за Магда предстоят нови приключения и много отговорна работа, тъй като за нея това е една съвсем нова посока в кариерата й.

КАТЕГОРИИ