Ударно завръщане за Татяна с “Кой си“

Ударно завръщане за Татяна с “Кой си“

“Кой си“ е озаглавен проектът, с който Татяна се завърна на музикалната сцена. Само за денонощие след премиерата си в PlanetaOfficial в YouTube, видеото завладя сърцата на феновете, които не пестят суперлативи за изпълнителката на музикална компания “Пайнер“. Самата тя представи “Кой си“ с емоционално послание в социалните мрежи:

“В този труден момент за всички, бих ви посъветвала да останете вкъщи и да слушате хубава музика! Надявам се, че всичко скоро ще приключи и ще бъдем отново заедно! Благодаря на всеки един, участвал в създаването на този проект. Не на последно място и на себе си за това, че имах нужда да напиша точно този текст, защото се изля на един дъх! Щастлива съм, че след паузата, която направих, моите продуценти Мария и Митко Димитрови, музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ са зад гърба ми и ме подкрепят с пълна сила!“


Отговорът на публиката не закъсня и тя даде оценка отличен за Татяна и “Кой си“

“Браво на Татяна! Уникална песен! 100% хит! Тя знае как се прави!“, “Както винаги, Татяна е в перфектна форма! Песента е невероятна, истинска, изживяна и именно затова, още на първо слушане ни грабва!“, “Поздравления, че сама си си писала текста“, “Отново страхотна песен от Татяна. Вече ми е любима. Поздравления!“, “Браво, Танче! Чакането си заслужаваше! Мачкай наред!“, “Класата си е класа. Винаги присъствието ти на сцената и във видеоклиповете са на голямо ниво. Направи едно силно и ударно завръщане. Определено всичко е изпипано в детайли, а това че текстът е отново твой, доказва, че ти си артист във всяко едно отношение“.

За това, че “Кой си“ е един специален проект за Татяна личи от всеки детайл по реализацията му. За музиката изпълнителката се довери на Деян Асенов, а текстът е написан лично от нея. Режисьор на видеоклипа, заснет във вила “Чинка“ и в хотел “Приморски“, е Николай Скерлев, а главна роля в лентата е поверена на Адриан Зурков. Специално участие в клипа имат и две от най-близките приятелки на певицата – Яна и Стели от Варна, които зрителите виждат в развръзката на историята. Стайлингът на Татяна е специално създаден от водещи дизайнери за снимките на “Кой си“ и подчертава перфектната й фигура.

“Музиката е моят двигател в живота и ще съм щастлива, ако съм ви докоснала“, откровена е певицата и не крие, че публиката много й е липсвала.

 

КАТЕГОРИИ