Ударно завръщане за Деси Слава в ефира на “Планета”

Ударно завръщане за Деси Слава в ефира на “Планета”

В първия ден на месец март, Деси Слава представи видеоклипа към най-новия си сингъл “Не го прави” в Planeta Official в Youtube. Песента е по музика и аранжимент на Велислав Драганински, а текста е на Мариета Ангелова. Припомняме Ви, че официалната премиера на проекта бе на сцената на Зала 1 на НДК по време на 13-те Годишни музикални награди на телевизия “Планета”, а сега той вече може да бъде гледан от меломаните и като видеореализация. За оригиналното и стилно видео към “Не го прави” Деси Слава се довери на режисьора Николай Нанков, който се е постарал да допълни внушението на песента с интересни кадри. За стайлинга на Деси отговаряше Стоян Апостолов – Стоянски. Гримът е на Кирил Чалъков, а за косата се погрижи Чавдар Василев – Чочо от “Фетиш”. 

“Не го прави” е първата ми песен, след завръщането в “Пайнер”. Тя е важна за мен и разчитам на Вашата подкрепа повече от всякога! Благодаря, че сте до мен!”, пък сподели Деси Слава в официалната си страница във Facebook.

Новият сингъл на певицата се радва на голям интерес от почитателите на модерния фолк, които не скриха своите положителни оценки.

“Деси Слава отново се доказа и потвърди очакванията ни за стил, класа и глас. Видеото към песента е уникално, мога да кажа, че ето това клип на световно ниво”, “Кралицата се завърна ударно, невероятна песен, глас, клип, всичко е перфектно”, бяха част от коментарите, а дали “Не го прави” ще се превърне в един от хитовете на пролетта предстои да разберем.

КАТЕГОРИИ