“Удряй“ е новото лятно предложение на Лазар в PlanetaOfficial

“Удряй“ е новото лятно предложение на Лазар в PlanetaOfficial

В първите дни на юли, Лазар се включи в летния музикален маратон в YouTube канала – PlanetaOfficial с ново видео. Лентата е озаглавена “Удряй“ и определено ще увлече зрителите. Посланието, което изпълнителят и екипът са вложили в сюжетното видео е, че не всичко в любовта е такова, каквото изглежда.

За интересния разказ към Лазар се присъединява Националната шампионка по гимнастика Елизабет Василева, която влиза в главната женска роля. В “Удряй“ Лазар показва за първи път в свой видеоклип и голямото си увлечение – спортът.
Само уикенд измина от премиерата на парчето, а коментарите на меломаните са повече от обещаващи:

“Песента е перфектна за лятото и не само! Топ“, Песента ми харесва! Поздравления за писането на музиката и текста на песента. Готино парче се е получило. Лазар има страхотен потенциал, просто трябва да бъде по продуктивен. Успех!“, “Много свежа и готина“, “Бравооооо, уникален проект“

За да изглежда визуално историята по този начин, усилия обединяват режисьора и сценарист Радина Миленчева, и оператора Радослав Георгиев. Кадрите са реализирани на няколко снимачни сета в София и помагат посланието на песента да бъде предадено по интригуващ начин.

Музиката и текстът са написани лично от Лазар, а аранжиментът е поверен на композитора Мартин Биолчев.  Ще успее ли Лазар да влезе в музикалните класации, ще стане ясно съвсем скоро, но със сигурност стартът за “Удряй” е повече от добър.

 

КАТЕГОРИИ