Улицата провокира Преслава

Улицата провокира Преслава

“Улицата” е най-новата песен в репертоара на Преслава. Анонсирайки премиерата на видеоклипа, певицата ни припомни историята за кучето Хачико, което години наред всеки ден отива до гарата, за да посрещне своя стопанин, въпреки че той отдавна не е сред живите.

“Помните филма за Хачико, нали? – пише Преслава. – И онази любов, след която не продължаваш, а оставаш там, където е свършила! И не се отказваш… Чакаш, чакаш, чакаш… Там, на улицата, на която си го видял за последно! Като просяк и умираш всяка секунда, но продължаваш да чакаш и да пазиш спомена за човека, когото обичаш… Защото има любов, която продължава след края… Любов, която не може да забравиш или да изтриеш, защото е по-силна от всичко и всякога. А ти на коя улица остави сърцето си?... Очаквам те на моята…”

2
Музиката на песента е създадена от самата Преслава, текстът е на Петя Радева, а аранжиментът – на Деян Асенов. Режисьор на вълнуващия видеоклип е Иван Димитров – Торех.

“Това е класа. Това е стил. Това е Преслава! Благодаря за този дар… Единствената, която каквото и да изпее винаги звучи идеално… Имаме нужда от концерт 20 години на сцена. Страхотна песен! Адмирации за проекта. Хубава мелодия със стойностен текст… Никой не може да й вземе това което може. Брутален глас и професионалист с усет към качествените песни, истински текстове и брутални клипове.. Текстът е вълшебен, музиката - вълнуваща, а певицата е... без думи -просто Любима Преслава! Ненадмината, неповторима, уникална...”

Премиерата на “Улицата” пред публика бе още снощи в Пловдив, а публиката буквално избухна още с първите акорди на песента. Днес Преслава ще представи песента по време на две свои участия – в с. Мрамор и в популярен столичен клуб, а утре вечер “Улицата” ще звучи за всички фенове на певицата в Нова Загора и Ямбол.

 

КАТЕГОРИИ