“Ума съм си загубил” радва почитателите на Ивелина Колева

“Ума съм си загубил” радва почитателите на Ивелина Колева

Премиера в официалния канал на телевизия “Планета Фолк“ в YouTube - Planeta Folk Official, както и в програмата на медията, направи видеоклипа “Ума съм си загубил” на Ивелина Колева. Песента е авторска на Живко Желев /музика и аранжимент/ и Полина Дакова /текст/, стилът е типично добруджански, а всеки може да я играе на танца сборенка. И докато мелодията е игрива, то текстът е закачлив и те кара да се усмихнеш и да погледнеш позитивно на живота. “Ума съм си загубил” е първата нова песен, която Ивелина Колева представя на зрителите това лято. Тя ще бъде последвана и от “Майчина земя“. Във видеоклиповете певицата е облечена с оригинални фолклорни носии, предоставени й от Мая Бърдарова.

И двата видеоклипа са заснети в Добруджа и край морето, на нос Калиакра. Режисьор е Петър Картулев, а Ивелина Колева благодари за съдействието на община Каварна и лично на кмета на града г-жа Нина Ставрева.
Фолклорната изпълнителка е подготвила и още една голяма изненада за зрителите на телевизия “Планета Фолк“. Със старта на новия телевизионен сезон в началото на есента, Ивелина Колева ще направи видеоразходка сред своите любими местенца в сърцето на Добруджа.

фотограф: Георги Петров

КАТЕГОРИИ