“Умна и красива” на Веселин Маринов впечатли с оригинално видео

“Умна и красива” на Веселин Маринов впечатли с оригинално видео
Слушай в Стрийминг Платформите

“Умна и красива” е най-новия видеоклип на Веселин Маринов, който направи премиера в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на “Планета” и “Планета HD”. Песента е включена в последния му албум “Легенда за любовта” и е поредното заглавие, което се сдоби с оригинално видео. Веселин Маринов неведнъж е казвал, че любовта е най-великото чувство и именно тя е вдъхновение за голяма част от неговото творчество. Многобройните почитатели на изпълнителя посрещнаха с ентусиазъм появата на “Умна и красива” и побързаха да споделят своите положителни оценки:

“Браво, Веско! Продължавай все така. Ти си велик! Страхотна песен!”, “Нямам думи! Прекрасно изпълнение!!!”, “Много се зарадвах да видя Веселин Маринов. Страхотна песен!”, “Много истинска песен, адмирации.”


Музиката на “Умна и красива” е на Светослав Лобошки, който участва и в създаването на аранжимента заедно с Красимир Гюлмезов. Текстът е на Мариета Ангелова, с която Веселин Маринов има успешно сътрудничество през годините. Режисьор и сценарист на свежото видео е Людмил Иларионов – Люси, а Иван Иванов е оператор.
Междувременно Веселин Маринов обяви датите на своето традиционно Коледно турне. То стартира на 16-ти декември от площад “Свобода” в Русе. Следващите два дни той ще радва с песните си публиката в Бяла и Свищов. Всички концерти са с начало 18:00 ч., а входът е свободен.

КАТЕГОРИИ