Юнона: Любовта ме промени

Юнона: Любовта ме промени

“Фолкмаратон” представя на зрителите си една нова, почти непозната досега Юнона - още по-дръзка, по-провокативна, с по-интересни хрумвания и идеи. Певицата без колебания признава за правилото, че промяната във визията е свързана с промяна и в поведението, и в мястото, и в контактите ти. Откакто е в отбора на блондинките, тя със задоволство коментира новото си усещане от промяната в реакцията на околните, а най-доволна е тя от промяната в самата себе си, особено от разчупеното си поведение пред камерата.

“Изживявай това, което правиш и тогава хората ще те оценяват”, признава едно от правилата си блондинката и продължава - “Аз съм човек, който не приема постигнатото за достатъчно. Не мисля, че съм намерила себе си и имам още много да уча”, допълва тя.

Юнона за пръв път работи с Ави Бенеди. Тя вярва, че всеки автор има своя почерк, а тя предпочита да пее разнообразни мелодии и съвсем по детски си признава, че иска да работи с всички творци.
Видеоклипът към песента “Ти не си виновна” няма сюжет, като предишните й проекти, защото трябвало да го заснемат веднага и нямало време за обмисяне на сюжети и сложни сцени. Любопитното е, че видеото е снимано в две държави. Ави Бенеди в този момент бил във Виена и се снимал там. Юнона заснела всичко останало в България и после монтирали заснетия материал тук.
Подигравателните думи в песента и “Ти не си виновна” не са конкретно насочени към никого, но намерили много приложения, според отзивите в социалните мрежи. Юнона е съвсем искрена в признанията си:

“Правя това, което ми идва отвътре. Аз съм много категорична - или се раздавам докрай, или нищо не започвам. Не се боря на всяка цена за добрата оценка на публиката, а правя това, което според мен е най-правилното. А добрата оценка я имам, но тя е резултат от постигнатото, от работата на целия екип” .

Певицата споделя пред водещата Жени Койчева, че се чувства много щастлива в момента. Има мъжко рамо, на което да се облегне в трудни моменти и чувствата й към този човек за причина за промяната в нея:

“Радвам се, че имам тази мотивация и стимул за моята промяна към по-добро”, откровена е певицата.

 

КАТЕГОРИИ