Юнона: Следвам своя път и ако мога да бъда полезна на хората, значи добре съм си свършила работата

Юнона: Следвам своя път и ако мога да бъда полезна на хората, значи добре съм си свършила работата

Тази седмица специален гост в “Автограф” е Юнона. Певицата споделя, че се чувства доволна от живота си, защото нещата, които прави й се получават рано или късно. Понякога трудно, друг път по по-лек начин, но винаги онова, което е искала, й се е случвало. Юнона разказва как се справя с трудните ситуации, които й поднася живота.

“Когато имам някакви спънки, нещото, което не правя, е да изпадам в състояния на депресия, на самосъжаление и оплакване. Просто се амбицирам и си казвам: “Това ще мине, това е част от пътя, по който вървя. Така че насочвам мисълта си към това да намеря решение на проблема, отколкото да се вглъбявам колко голям е той”.

Юнона казва, че е късметлийка като цяло и разкрива в какво според нея се състои късмета на един човек.

“Съдейки по това, през което аз съм минала и преживяла, мога да кажа, че късметът се базира на това какво искаш и какво си склонен да направиш да го постигнеш. Няма невъзможни неща, няма неща, които не се случват, щом ги искаш истински. Когато си отворен сърдечно към своите желания и цели и се стремиш към тях с чиста съвест и с искрени чувства, те се случват винаги. Това е късмет. Съдейки единствено и само по своя опит, разбира се. Следвам своя път и ако мога да бъда полезна на хората, нещо, за което аз живея и което ме прави, щастлива, значи добре съм си свършила работата”.

В “Автограф” Юнона разказва за страстта си към пътуванията. Споделя, че никога няма предварителни очавания за съответното място, което ще посети. Просто решава, че трябва да отиде там и тръгва. Въпреки че доста е обикаляла по света, все още има много места, които не е видяла и на които си мечтае да отиде един ден.

“Нещото, което съм усвоила в живота си и което ми доставя най-голяма радост е да си правя спомени. И няма нищо по-хубаво от парите, пръснати в екскурзии. Не да пазарувам. Това ми мина преди седем-осем години. Тогава когато бях по-малка и когато прохождах в певческата си кариера, ми беше много интересно да си купувам дрехи, обувки, бижута. В момента и аз като моята колежка Райна съм си казала, че всичко, което изкарам като заплащане, ще го влагам преди всичко в песни, нещо, което ми помага в работата, а останалото в пътешествия”, откровена е Юнона в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ