Юнона - за музиката и новите предизвикателства в “Автограф”

Юнона - за музиката и новите предизвикателства в “Автограф”

Тази седмица в новия брой на “Автограф” гостува Юнона. Певицата винаги се е откроявала със своята добронамереност и откритост към хората и може би затова се радва на голяма любов от страна на почитателите. За себе си Юнона споделя, че винаги е много искрена с хората, от което понякога си пати. Обича да разкрива себе си и да се раздава максимално за благото на всички останали – за семейството, за приятелите и почитателите. Казва, че на сцената и в живота е една и съща. Към непознати е позитивно настроена, но ако види, че добронамереността й не се приема, игнорира човека отсреща и продължава напред.

“В никакъв случай не си отмъщавам и не правя нищо лошо. Ако мога да бъде полезна и в помощ на човека до себе си, бих го направила, но не бих навредила. Допускам много лесно хора до себе си. Вярвам в доброто, вярвам в хората и в добрината, която всеки един от нас носи”, споделя Юнона.

За първи път пред зрителите изпълнителката разкрива, че от тази есен е студентка в Югозападния университет “Неофит Рилски” в Благоевград по специалността “Международни отношения”.

“Моите почитатели знаят, че аз бях приета и в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”, специалност “Музикална педагогика”, но се отказах, защото международните отношения за мен са една сбъдната мечта. От много години насам исках да уча тази специалност, но досега не ми се отдаваше възможност. Сега ме чака здраво учене, искам да получа и високи оценки на изпитите, които ми предстоят. Доста по-натоварен ще ми е графикът от този, който имах до момента и се надявам да мога да се справям с всичко – както с ангажиментите покрай работата ми и отглеждането на моята дъщеричка, така и с ученето”.

Юнона разкрива, че се е насочила точно към тази специалност, защото е “люта” на тема политика, а и защото от малка обича да учи чужди езици. Певицата признава, че й се иска един ден да успее да се реализира в сферата на външната политика, защото както казва тя:

“Просто ми пука за това, което се случва с хората”.

В “Автограф” Юнона разказва за гостуването си в Лондон, където в края на септември зарадва с песните си българската общност. По случай Хелоуин, на 1 ноември й предстои пътуване до Гент, където отново ще пее за българите, а преди това и до Германия – на 25 октомври.

“Много се радвам на задграничните си срещи с почитателите ми. Срещнах щастливи хора в Лондон, отворени към разговори, към купон. Не видях нито един намръщен човек, въпреки че и на тях не им е лесно далече от България. Тези, с които успях да се срещна, ми дадоха позитивната енергия, която аз също им носех. Обичам да пътувам, обичам да се срещам с нови хора, пожелавам си да имам все повече и повече участия извън граница”.

КАТЕГОРИИ