Усещане за пролет в “Планета” и Планета HD”

Усещане за пролет в “Планета” и Планета HD”

Днес настъпва астрономическата пролет, но в телевизия “Планета” и “Планета HD” тя вече дойде. Най-наблюдателните зрители със сигурност са забелязали промяната в различните рубрики и предавания в двата канала. Пролетта носи усещане за нещо ново, интересно и разнообразно. Това е тенденцията и в новата програмна схема на двете телевизии с марката “Планета”, в която основни стожери са рубрики като Show Time, “Златните хитове на “Пайнер”, “Звездите на България”, “По ноти”, “Звездни празници” и др.

От днес премиерата на новите видеоклипове на звездите на музикална компания “Пайнер” ще бъде след 19.00 ч. по “Планета”, а “Фен клуб”, вечерна музикалната линия, ще се излъчва и в ефира на “Планета HD”. По традиция в телевизионния праймтайм се предлагат, както най-новите и актуални мелодии, така и вечни хитове, доказали своя потенциал през годините.

Запазва се мястото и за българската народна музика в двата канала като по “Планета” ТВ “От извора” ще звучи от 12.00 ч., а по “Планета HD” – от 14.00 ч. Премиерата на оригиналните предавания на медията вече ще бъде в 18.00 ч. по “Планета”, а по “Планета HD” в 20.00 ч. Началото на всеки нов ден по “Планета HD” ще започва с един от вечните хитове на “Пайнер”, а зрителите на телевизия “Планета” ще се докоснат до магията на България.

КАТЕГОРИИ