Успех за Магда и “В краката ми бъди”

Успех за Магда и “В краката ми бъди”

Магда се радва на премиерата на най-новия си клип, който е към песента “В краката ми бъди”. Певицата успя да изненада своите почитатели със своето лятно предложение, което носи много свежо настроение и дава сигурна заявка да се превърне в един от хитовете този сезон. Веднага след премиерата на “В краката ми бъди” в официалния канал Planeta Official, не закъсняха и положителните коментари на меломаните:

“Много добре се е получил проекта на Магда. Песента е мелодична, стайлингът е сполучлив, Магда е много красива и видеото е добре заснето. Браво на Магда и нейният екип за труда!”, “Песента е хубава, грабва! Браво на Магда!”, “Много различна и хубава песен!”, “Страхотен проект на високо ниво! С този глас, визия и въображение, ще постигнеш много! Късмет!”, “Браво! От първото слушане ме грабна, нещо различно, дано да се забележи!”, “Едно различно и интересно предложение от Магда. Изненада! Браво, Магде, поздравления!”.


За музиката и аранжимента на песента “В краката ми бъди” Магда се довери на Светлин Къслев, а текстът е създаден от Evangeline и братовчеда на Магда – Никола Филипов.
Ефектният клип е реализиран от режисьора Йордан Петков, който засне и екслузивна фотосесия по време на снимките. Екипът, работил по проекта, заложи на оригинални сетове с художествено осветление и на красиви визии, които подчертават нежната женственост на певицата. За визията си Магда се довери на Стоян Апостолов /стил/, Аделина Цанева /грим/ и Орлин Митрев /коса/.

фотограф: Йордан Петков

КАТЕГОРИИ