Успешен старт на Райна USA Tour 2023

Успешен старт на Райна USA Tour 2023

На 18 април започна поредното задокеанско турне на Райна, а първата спирка бе в Лас Вегас. Часовата разлика и адреналинът не позволиха на певицата да заспи спокойно, но затова пък я провокираха да обиколи нощен Лас Вегас и да се наслади на безбройните светлини, с които Градът на греха е обгърнат.
2
Rayna USA Tour 2023 се оказва с доста натоварена програма. На 19 април изпълнителката на вечния хит “Македонско девойче” вече бе в Сан Франциско за среща със своите почитатели, а на 20-ти – в Лос Анджелис за среща с българите в Калифорния. Концерт на Райна в Денвър бе на 21 април, а на следващия ден тя вече пееше за българската общност в Детройт.
Следващите концерти от турнето на Райна в САЩ и Канада са на 28 април в Ню Йорк и на 29 април – в Уелмингтън, Пенсилвания. А през май Райна ще лети до Орегон и Илинойс. На 2 май е изявата й в Cave Junction, а на 5 май – в Чикаго. На празника Гергьовден Райна ще радва с песните си българската общност в Монреал, Канада, а на 7 май – в Niagara Falls край величествения Ниагарски водопад.

КАТЕГОРИИ