Устата: Очаква ни нещо много яко

Устата: Очаква ни нещо много яко

С много вълнение и във видимо добро настроение, Иван Динев – Устата очаква концерта “15 години телевизия “Планета” на 22 ноември в зала “Арена Армеец” в София. Както меломаните вече знаят именно на него бе отредена специалната роля на водещ, а със сигурност и този път той ще изненада гостите с много шеги и оригинални закачки.

“Чувствам се като на кандидат-студенски изпит – не може ли концерта да бъде на 23-ти, все един ден не ти достига, но съм подготвил интересни неща, очаквам да се случат много интригуващи ситуации”, заявява своите очаквания Устата в “Звездно”.

С присъщото си чувство за хумор той споделя, че всички така са се амбицирали и са решили да “избият рибата”, че добре, че сме далеч от морето. Извън кръга на шегата Устата е убеден, че тази година концертът ще бъде в пъти по-добър от последния в зала “Арена Армеец” и предстои нещо много яко.
Предвид мястото на срещата – новия шоурум на популярна модна марка, на която Устата се доверява за своите сценични тоалети, пред камерата на “Звездно” той разкрива и доколко модата е важна за един изпълнител.

КАТЕГОРИИ