Устата: Три жени ме промениха

Устата: Три жени ме промениха

“Близък съм с всички изпълнители на “Пайнер”. С едни съм имал общи проекти, а с други съм имал общи преживявания. Участвал съм дори и в лятно турне на “Пайнер”, бях част от програмата на Илиян”, сподели Иван Динев - Устата в предаването “Фолкмаратон”.

Три са основните причини, които са довели Устата в “Пайнер” - компанията продуцира не само попфолк, това е най-голямата музикална компания у нас, новите музикални идеи на Устата могат да се реализират най-добре тук и единствено от тук да се разпространят по най-добрия начин.
За срещата си с Трио “Сопрано” признава:

“Няма как да не ми харесат Трио “Сопрано”, при положение, че са блондинка, брюнетка и червенокоска. Неустоими са. Предложиха ми и аз приех веднага. Колебанията в мен бяха дали аз ще се справя с песента. Първото нещо, което исках да видя е дали ще мога да се включа, дали ще звучи логично. Като участник в новия проект аз не мога да бъда в обичайния си образ, не мога да бъда ироничен, не мога да бъда саркастичен. Трябваше да бъда различен и така станах романтичен. Казах си, че колкото по-бързо напиша текста и колкото по-хубав е, толкова по-скоро ще ги видя отново да снимаме клипа. Защото записът се прави поотделно и се срещнахме пак едва на снимачната площадка.
Голямата ми дъщеря е най-голямата ми фенка, продължава Устата с откровенията  Човек трябва да остава децата сами да преценяват песните, защото те не са обременени от нищо. Децата не се ограничават от стиловете. Когато една песен кара детето да каже искам пак да я чуя, това е показателно, че ти си се справил добре. Те не страдат от някакъв тип предразсъдъци” .

Устата е крайно пестелив за предстоящия си самостоятелен проект, но обещава да видим премиерата му преди тази Коледа.

КАТЕГОРИИ