Устата дебютира като stand-up комик

Устата дебютира като stand-up комик

Днешният рожденик Иван Динев - Устата само преди няколко дни дебютира като stand-up комик, с което сбъдна една голяма своя мечта. На 5 октомври беше премиерата на неговото шоу “Звездите отзад”, а самият рапър презентира в социалните мрежи новото начало с присъщото си чувство за сарказъм и самоирония:

“Вчера представих първото си Stand-up Comedy Show. Това е най-острия ми професионален завой! Много благодаря на прекрасната публика в Studio 5 за незабравимия дрифт, който направихме. Сега вече резервоарът ми е пълен догоре, приятели и Ви обещавам едно дълго и вълнуващо пътуване! Това шоу вчера беше много важен дебют за мен.... И много важна за мен беше и първата рецензия за тази “дисекция на БГ шоубизнеса”. Огромно удоволствие за мен е, че тя е от човек, на който винаги съм се възхищавал като журналист. За всички дами над 18 години, които не знаят как изглежда Георги Неделчев... Той прилича едно към едно на Брад Пит (без главата и тялото).”


Приятелите на Устата, които го аплодираха на живо, побързаха да споделят невероятната емоция, която е провокирал по време на шоуто и да го окуражат в новото начинание:

“Снощи беше премиерата на stand-up шоуто “Звездите отзад” на моя приятел Иван Динев - Устата! Никога не съм се хилил толкова много на stand-up, а приятелката ми даже се разрева от смях. Уникалната енергия с която той и Александър Маринков наелектризираха сцената ще ни държи топло зимата, което е добре дошло, защото нямам парно!” – и още: “Иван Динев, смях се със сълзи и от сърце! Днес имам мускулна треска на корема и цял ден се усмихвам без причина. Нямам търпение да обявиш следващата дата! Пожелавам ти късмет и успех – таланта си го имаш!”


В деня на рождения ден на Устата, телевизия “Планета” обявява, че именно той е удостоен с честта за поредна година да бъде водещ на концерта за 18-ия рожден ден на телевизия “Планета”. Публиката ще може да го аплодира на 3 декември в зала “Колодрума” в Пловдив. 
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Иван Динев - Устата с пожелания за здраве и успех във всички начинания, с които се е заел!

КАТЕГОРИИ