Устата рапира със скорост 8,9 срички в секунда в “Дебел”

Устата рапира със скорост 8,9 срички в секунда в “Дебел”

Устата представи новото си парче “Дебел” в PlanetaOfficial в YouTube и показа след дълго комерсиално звучене на какво е способен. Показа със самоирония на младите актуални рапъри, как трябва да се прави тази музика. Новото парче няма нищо общо с всичките му останали парчета, защото провокацията е на много високо ниво. Устата рапира със скорост 8,9 срички в секунда в “Дебел”, за сравнение – Еминем реди рими с 9,6 в Rap God, а световният рекорд е 11,2. След всичко това, не е чудно, че песента получи палeц на горе в мрежата и суперлативи от рода на:

“Устата ме изкефи в тая песен, не очаквах да извади такова парче.”, “Според мен това е най-добрата песен на Устата през цялата му кариера. Браво, рапът е на ниво, харесва ми!”, “Липсваше ми тоя “дебел”, напълни ми душичката! Голям си, да! Браво, за великаните!”

“Винаги съм харесвала Устата, винаги е  успявал да направи съчетание между хубав, качествен рап и модерната музика. В текстовете му има смисъл и прави уникални рими. С тази песен направо ме отвя, беше се загубил по едно време, но сега доказа, че дори и след време, и независимо от годините му, се връща в играта и ще бъде отново номер 1!”

Музиката и аранжиментът на “Дебел” са на Светлин Къслев, а текстът е на Иван Динев - Устата. Режисьор на видеото е Стелиан Димитров, а кадрите засне Радомир Димов.

КАТЕГОРИИ