Устата рeшава задачи по математика на рождения си ден

Устата рeшава задачи по математика на рождения си ден

На 10 октомври рожденик е Иван Динев – Устата. Рапърът вече се радва на честитки от близки, приятели и колеги, които приема в компанията на своите дъщери. С по-голямата от тях – Ема, която вече е петокласничка, имат важен ангажимент в следобедните часове - заедно ще залягат над уроците по математика. Вечерта пък цялото семейство ще се събере, за да отпразнува заедно рождения ден.
Наред с личните празници, Иван Динев – Устата издаде, че работи по нов сингъл. Той сподели и още една гореща новина - ще има честта да е водещ на спектакъла “17 години телевизия “Планета“.

“Ако искате да чуете какви ще ги наплещя за колегите, заповядайте на 4 декември 2018 в Арена Армеец“, отправи своя анонс Устата.

С присъщото си чувство за хумор и остър език изпълнителят отново ще разгорещи страстите в залата, но какво точно предстои ще разберат само тези, които лично присъстват на концерта. С билети вече може да се сдобиете на eventim.bg.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Иван Динев – Устата с пожелания за много здраве, късмет и нови оригинални проекти!

КАТЕГОРИИ