Устата се срещна с Доналд Тръмп във Вегас

Устата се срещна с Доналд Тръмп във Вегас

Уникална среща имаше българският шоумен Иван Динев - Устата в Града на греха, Лас Вегас. Певецът е на голямо концертно турне в Америка, което започна на 8 април от Лос Анджелис, Калифорния. Още със стъпването си на американска земя, Устата се насочи към Квартала на богатите и известните, Beverly Hills. Желанието му бе да си припомни най-горещите емоции от неговите предишни турнета. Устата не пропусна да запечата в снимки своето дежавю в Beverly Hills и Rodeo Drive.

Следващата спирка от турнето отведе Иван Динев - Устата в най-осветения град в света, Лас Вегас. Твърди се, че няма друг такъв град и Устата вече е убеден в това, защото се срещна не с кой да е, а с Доналд Тръмп. Разбира се, става въпрос за восъчната фигура на Американския Президент, която е на видно място в Лас Вегас.

Певецът се възползва от няколкото свободни дни до следващия концерт, който е на 14 април в Денвър, за да посети още атрактивни забележителности. Той не пропусна да отскочи до водната централа Hoover Dam – едно от седемте чудеса на индустриалния свят. То се намира на границата между американските щати Аризона и Невада. Обиколката продължи с посещение на един от най-впечатляващите природни феномени в света – Grand Canyon, който по своите мащаби и красота е много по-внушителен, отколкото повечето хора могат да си представят.

Устата стана герой и от американски уестърн в Hualapai Ranch, притегателен център за много туристи.
В навечерието на Великден, на 15 април, Устата ще пее за най-голямата българска общност в САЩ, тази в Чикаго, а на Възкресениe Христово е специален гост в Монреал. В Канада изпълнителят ще бъде и на 21 април, за да забавлява своите почитатели в Торонто. На следващия ден, Устата ще е в центъра на купона в Ню Йорк, а на 23 април той ще гостува в Кейп Код, щата Масачузетс.

КАТЕГОРИИ