Устата сложи край на дуетите

Устата сложи край на дуетите

Устата, Деси Слава, Анелия и Преслава избухнаха с общо парче - remake на Мадона. През далечната 2008 година, Иван Динев - Устата отива на концерт на Мадона във Виена. Една от песните, които тя изпълнява, му прави силно впечатление и се запечатва дълбоко в него. През годините парчето продължава да е в личната му плейлиста и решава, че е дошъл моментът да го направи. “Leila Pala Tute” в превод означава жената до мен, жената на живота ми. Идва въпроса, коя да е дуетната му половинка. Една има ангелски глас, друга - подходящия тембър, трета е покоряваща... и т.н. Всъщност, защо да избира? Парчето има три припева и той кани три топ певици от музикална компания “Пайнер”, да се включат в проекта му. За първи път имаме не дует, а квартет!

Динамична, темпераментна, свежа и танцувална “Leila Pala Tute” смело дава заявка за летен хит. Следва и естественото продължение - клип. Той е заснет под режисурата на Александър Моллов в Слънчев бряг, Несебър и кораб в открито море. Три коренно различни момичета: Христина Вескова, Синтия Котис и Александра Иванова са героините в него, а младата надежда в бойните изкуства Георги Анчев е мъжкия персонаж. Иван Динев - Устата, както винаги се доверява за своята визия на модна къща Agressia.

Ефектният видеоклип направи премиера в PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета” и за по-малко от едно денонощие генерира над 100 000 преглеждания. Коментарите на феновете определено го нареждат сред хитовете на това лято:

“Това дойде така неочаквано. Много яка песничка!”, “Уникална песен. Включването на Деси, Ани и Преси е страхотно. Браво! “, “Убийствена комбинация“, “Страхотно парче, ритмично като за лятото. Супер много се изкефих на Деси, но Анелия и Преси също са страхотни! Успех на проекта!”, “Страхотна песен, много танцувална и свежа. Клипа ми хареса страшно много и приятно прави реклама на нашето Черноморие, което е топ!”, “Като цяло доста добър проект, нещо различно, танцувално, разбира се, изпълнението на 4-мата е прекрасно!”, “От няколко часа слушам периодично песента. Много е мелодична и при всички случаи ще е хит през това лято.”

КАТЕГОРИИ