Утре е специален ден за Анелия

Утре е специален ден за Анелия

Първият ден на месец юли е много специален за Анелия. Точно тогава певицата е родена и с радост приема пожелания за здраве и успехи от приятели и роднини. Хитовата изпълнителка не веднъж е подчертавала, че числото 1 е точно нейното, че то й носи радости и предначертава пътя й.
2
Тази година рождения ден за Анелия ще бъде още по-специален, защото феновете ще празнуват заедно с нея успеха на най-новата песен на певицата със заглавие “Loca, Loca”. Тя е по музика на Кости Йонита и текст на Петър Петров и Александър Попов. Режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex. С нея Анелия атакува горещото Лято 2023 и се надява мелодията бързо да достигне до сърцата на нейните почитатели.

“Анелия добре ни освежи… Много яка, свежа, лятна песен. Браво, Анелия! Определено тази песен ще гърми по морето… Супер модерно звучене… Музика е много зарибяваща. Клипът е различен и е нещо ново, от това което сме свикнали да гледаме… Croatia adores Anelia and Bulgaria”, пишат феновете на Анелия.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Анелия един прекрасен рожден ден на 1 юли и много успехи в музиката и живота.

КАТЕГОРИИ