В „Автограф” гостува Здравко Мандаджиев

В „Автограф” гостува Здравко Мандаджиев

Пролетта за „Автограф” започва със Здравко Мандаджиев. Пред водещата Галя Димитрова певецът споделя, че пролетта го зарежда положително и това е един от любимите му сезони. И все пак Здравко Мандаджиев не крие, че във всеки сезон от годината намира очарование и по различен начин черпи вдъхновение.

„Специално за нас, изпълнителите, пролетта е много важен сезон, защото именно тогава започват нашите срещи с почитателите,” казва Здравко Мандаджиев.

На музикалния пазар вече е новият фолклорен албум на Здравко Мандаджиев със заглавие “Ех, любов”. Той съдържа 12 песни, от които пет са македонски, две тракийски, една добруджанска, има песен и в ритъма на сиртаки, дует с младата певица Петя Панева, а също и любимата на певеца „Двама сина”, посветена на неговите деца.

Фолклорният изпълнител разкрива, че децата му обожават да присъстват на негови концерти, особено когато пее „Двама сина”.

„Когато са с мен, гледат отдолу от сцената и чакат да ги поканя при мен по време на песента. Дори на последното участие така се случи, че не можах да ги повикам при себе си и после ми се поразсърдиха малко.”

Здравко Мандаджиев все още не знае в каква професионална посока ще се насочат неговите двама сина, защото още са много малки. Но твърди, че и двамата пеят много правилно. Големият му син в началото е проявявал интерес към пеенето, но сега танците са негов приоритет. За малкия още е рано да се каже, но определено обича да слуша музика. Певецът не ги насърчава по никакъв начин за тръгнат по неговия професионален път, но смята, че времето ще покаже.

КАТЕГОРИИ