В Долината на розите ни отвеждат Сестри Диневи

В Долината на розите ни отвеждат Сестри Диневи

С аромат на пролет и цъфнали рози е свързан месец май в Долината на розите. Точно там днес ще ни отведат Сестри Диневи и ще ни покажат един от най-красивите обичаи у нас – розоберът. Той е майсторски пресъздаден във видеоклипа към песента им “На розобер“, появил се преди година в Planeta Folk Official в YouTube. Тази композиция всъщност е едно от заглавията, които зрителите на телевизионните канали с марката “Планета“ днес ще видят в рубриката “Хитове - избрано от звездите на “Пайнер”, представяща любимата музикална селекция на Сестри Диневи. Момичетата са подбрали песните с много внимание, водени от желанието си да ви заредят с добро настроение и много красота, благодарение на хубавата българска фолклорна музика.

В навечерието на Международния ден на детето - 1 юни ще ви подарим усмивка и с един спомен от детството на Диляна и Миглена Диневи. В своята официална страница във Facebook те показват кадър от най-безгрижните си години.

“Като всички български деца и ние сме израснали с много игри и забавления, с разликата, че от малки сме научени на труд и отговорност. В нашето семейство винаги се е слушала народна музика. Всички обичаха да пеят, но само за удоволствие. Ние бяхме първите, които излязоха да пеят пред публика“, не крият певиците.

Тази година Сестри Диневи ще отбележат празника като майки на две красиви принцеси, които изпълват дните им с много радост и щастие.

 

КАТЕГОРИИ