В Рим Симон посрещна премиерата на “Ниагара”

В Рим Симон посрещна премиерата на “Ниагара”
Слушай в Стрийминг Платформите

По време на своя италиански воаяж, в компанията на любими хора, Симон бе зарадвана с премиерата на най-новата й песен и видеоклип – “Ниагара”. Това се случи в петък, когато YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial и телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K представиха видеото на песента.
“Ниагара” е по музика и аранжимент на Деян Асенов и текст на Лора Димитрова. Режисьор е Людмил Иларионов – Люси, а самото видео е снимано във Варна.
2

“Успех, момиче. Заслужаваш го!... Успех, Симон, красива сте… Супер песничка… Тази песен ще е хит… Съвършена… Прекрасно ново начало за Симон!... Любимата ми… Глас, изпяване, визия, излъчване - всичко имаш… Страхотна песен. Момичето определено има талант… Продължавай все така Симон, браво “Пайнер”, че взехте Симон… Късмет на това прелестно момиче и  още дълго, дълго да ни радва със зашеметяващия си глас!”, пишат почитателите на модерната музика.

По време на снимките на видеоклипа “Ниагара” във Варна, заедно с фотографа Теди Грозданов, Симон направи и професионална фотосесия, а част от кадрите вече ни представи.

КАТЕГОРИИ