В Скопие с Ивана ни отвежда “Песен без граници”

В Скопие с Ивана ни отвежда “Песен без граници”

Януари с право може да бъде наречен месецът на Ивана, защото в първия месец на годината, певицата празнува своите имен и рожден ден. Но тази година тя посрещна цели два пъти настъпването на 2017-та – по григорианския и по юлианския календар. За това необичайно Новогодишно тържество на 13 януари в Скопие е филмът на телевизия “Планета” от поредицата “Песен без граници”.
Смело можем да наречем Скопие - Град на паметници. Македонската столица стана популярна с множеството скулптури, появили се през последните години. Централният площад Македония е буквално засипан с монументи на различни исторически личности – Цар Самуил, Юстиниан Велики, Гоце Делчев, Кирил и Методий, Даме Груев и още много други. Най-внушителният от всички е паметникът на Александър Македонски с височина 22 метра. Точно тук, от площад “Македония”, започна и разходката на Ивана в Скопие.
Пред камерата на телевизия “Планета” певицата сподели също защо януари е толкова специален за нея и как нейните приятели и колеги я изненадват за празниците. Тя не скри и желанието си да “избяга” с любими хора до някоя гореща и екзотична дестинация. Дали това ще се случи тази година, ще разберем от филма. И още в лентата - как мина концертът на Ивана на петък – 13-ти, кои песни македонските зрители харесват най-много и колко популярна е телевизия “Планета” и звездите на “Пайнер” в нашата западна съседка.

КАТЕГОРИИ